Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Ackreditering sätter Handelshögskolan vid Göteborgs universitet på världskartan

  [2016-09-12] Handelshögskolan vid Göteborgs universitet har fått sin tredje ackreditering - AACSB - och är därmed den enda handelshögskola i Sverige som är, vad man kallar, "Triple Crown-ackrediterad".

 • Call for proposals

  [2016-08-18] Call for proposals

 • Intervju: Så blev miljöfrågor och socialt ansvar en styrelsefråga

  [2015-08-13] I en intervju berättar Niklas Egels-Zandén vad som menas med hållbarhet och hur företagens arbete med sociala frågor och miljö har förändrats i dagens globaliserade värld där varor, tjänster, kapital och människor rör sig fritt över världens gränser.

 • Fairtrade kaffe ger klirr i kassan - hos svenska företag

  [2015-03-30] - Konsumenter som köper Fairtrade-märkt kaffe utgår sannolikt från att de gynnar fattiga kaffeodlare. Vad konsumenter kanske inte vet är att rättvisemärkt kaffe i butiken är dyrare än vad som motiveras av själva kostnaden för märkningen och produktionen, säger Dick Durevall, professor i nationalekonomi vid Handelshögskolan i Göteborg, som i Ekonomisk Debatt presenterar en ny studie om den svenska kaffemarknaden.

 • Göran Carstedt ny gästprofessor på Handelshögskolan i Göteborg

  [2015-03-30] Göran Carstedt, med lång erfarenhet från ledande befattningar inom internationella organisationer som Volvo, IKEA, Clinton Climate Initiative och The Society for Organizational Learning vid MIT, har utsetts till ny innehavare av Assar Gabrielssons gästprofessur i tillämpad företagsledning på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

Sidansvarig: Maria Persson|Sidan uppdaterades: 2011-06-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?